پایتخت ایران شیراز

شاگرد اولی های اصفهان

پایتخت ایران شیراز

شاگرد اولی های اصفهان

خبر ورزشی آنلاین بروز سایت تفریحی سلامت پاییز دلنوشته

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
  • ۰
  • ۰

معرفی استانبول

معرفی استانبول



Image result for ‫معرفی استانبول‬‎






آشنایی با شهر استانبول


استانبول شهری با تاریخ ۲۵۰۰ ساله است که در جهان باستان با نام قسطنطنیه شناخته می شود و پرجمعیت ترین شهر کشور ترکیه محسوب می شود. استانبول مرکز اقتصادی، فرهنگی و تاریخی این کشور است و جمعیتی برابر با ۱۵.۰۳ میلیون نفر در این شهر وسیع و پرهیاهو زندگی می کنند. این تعداد باعث شده تا استانبول هفتمین شهر پرجمعیت و بزرگ اروپا باشد. همان طور که گفته شد بخشی از استانبول در آسیا و بخشی از آن در قاره اروپا قرار دارد و از این رو شهری میان‌قاره ای به حساب می آید. استانبول از لحاظ جغرافیایی، بین دو دریای مرمره و دریای سیاه جای گرفته است و از آن جا که مراکز تاریخی و تجاری بیشتر در بخش اروپایی شهر واقع شده، بیش از دو سوم جمعیت مردم نیز ساکن بخش اروپایی استانبول اند. 

استانبول به جهت جاذبه های متنوع و خدمات قابل توجه گردشگری اش، در قرن بیست و یکم با استقبال گردشگران خارجی مواجه شد به طوری که در سال ۲۰۱۵ میلادی در مجموع ۱۲.۵ میلیون گردشگر خارجی به استانبول پا گذاشتند. این وضعیت به نوبه خود باعث شد تا استانبول پایتخت فرهنگی اروپا نام بگیرد و در طی چندین سال متوالی، در میان محبوب ترین و پربازدیدترین شهرهای گردشگری جهان باشد. 
بد نیست بدانید شهر استانبول نه تنها یکی از پررشدترین اقتصادهای شهری دنیا را دارد؛ بلکه شعبه مرکزی بسیاری از کارخانه ها و شرکت های ترکیه را نیز در خود جای داده است



سفر ۴ روزه به استانبول
راهنمای سفر به استانبول، ترکیه
رستوران های استانبول، تلفیقی از آشپزی شرق و غرب
سوغات استانبول؛ یادگاری از بازارچه‌ های رنگارنگ



استانبول کارت چیست؟


استانبول از لحاظ گردشگری جایگاه بسیاری خوبی در سطح اروپا و حتی در سطح جهان دارد. محبوبیت این شهر که همیشه جزو برترین شهرهای گردشگری جهان بوده است، با محبوبیت شهرهایی مثل پاریس و لندن قابل مقایسه بوده است و در این زمینه به خوبی امکان رقابت با چنین شهرهای بزرگی را دارد. دلیل این موضوع هم می‌تواند زیبایی این شهر، برخورداری از آثار تاریخی غنی، فرهنگ و تاریخ غنی مردم این شهر و همچنین صمیمیت، مهربانی و مهمان‌نوازی آن‌ها، غذاهای خوشمزه، امنیت نسبتا مناسب و از همه مهم‌تر آسانی سفر به این شهر، دلیل جلب توجه بسیاری از گردشگران به استانبول شده است.


برترین هتل های استانبول


به طور کلی متوسط هزینه اقامت در یک هتل یک ستاره در استانبول ۳۶٫۴۷ تا ۴۹٫۴۱ دلار، در هتل ۲ ستاره ۶۱٫۱۸ تا ۱۵۸٫۸۲ دلار، در هتل ۳ ستاره ۸۲٫۳۵ تا ۳۹۷٫۶۵، هتل چهار ستاره ۱۴۱٫۱۸ تا ۴۵۵٫۲۹ و در هتل ۵ ستاره ۲۲۵٫۸۸ تا ۷۶۴٫۷۱ دلار است



هزینه هتل


 اگر بخواهید سفری ارزان‌ به استانبول داشته باشید متوسط هزینه هتل می‌تواند بین ۹٫۳۹ تا ۲۳٫۴۹ دلار متغیر باشد. متوسط هزینه اقامت در سفر اقتصادی به استانبول از ۹۴ دلار برای یک اتاق دو تخته شروع می‌شود و در سفر لوکس به این شهر، هزینه اقامت از ۲۱۱٫۴۲ دلار شروع می‌شود.




 صوفیه استانبول | Hagia Sophia:


 بی شک یکی از مهم ترین و باشکوه ترین سازه های تاریخی استانبول، ایا صوفیه است که در قرن ششم میلادی و توسط پادشاهی رومی ساخته شد. این ساختمان در دوره امپراتوری روم شرقی کلیسا و در زمان حکومت عثمانی ها مسجد بود. در حال حاضر ایا صوفیه به عنوان موزه استفاده می شود.

 کاخ توپکاپی
 کاخ توپکاپی استانبول | Topkapi Palace: کاخ توپکاپی، بزرگ ترین و نخستین کاخ عثمانی استانبول است که در قرن پانزدهم میلادی ساخته شد. این کاخ در موقعیتی استراتژیک و به گونه ای ساخته شده که از شمال با گلدن هورن، از جنوب با دریای مرمره و از شمال شرق با پل بسفر احاطه شده است.



جاذبه های استانبول


مسجد ایا صوفیه استانبول
مسجد سلطان احمد استانبول
باسیلیکا سیسترن استانبول
برج گالاتا در استانبول
شهربازی ویالند استانبول
مرکز خرید فروم استانبول



 مسجد سلطان احمد


 مسجد سلطان احمد | Sultan Ahmed Mosque: از باشکوه ترین و خوش عکس ترین بناهای ترکیه، مسجد آبی است. این مسجد که به دستور سلطان احمد اول ساخته شده، به نام سلطان احمد شناخته می شود؛ اما به سبب کاشی های آبی و جذاب درون ساختمانش، به عنوان مسجد آبی شهرت یافته است.



 باسیلیکا سیسترن 


 باسیلیکا سیسترن | Basilica Cistern: با یکی از جاذبه های تاریخی و غیر منتظره استانبول طرف هستید. باسیلیکا سیسترن در واقع سرداب کلیسایی است که در قرن ششم میلادی ساخته شده و آب شهر قسطنطنیه و کاخ امپراتور را تامین می کرده است.


موفق باشید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی